Om Teknik Doktor

Teknik Doktor blev grundlagt i 2007 af Max Lindegaard som en ”tekniks-hjemmeservice” virksomhed. Med over 25 års erfaring inden for IT, tele og mediebranchen, har virksomheden et rigtigt godt grundlag, for at kan varetage mange og til tider også meget specialiseret opgaver.

Siden virksomhedens start, er forretningen udvidet, til også at servicere mindre erhvervs drivende og virksomheder. Teknik Doktor er i stand til at opfylde de fleste, tekniske behov og finde eller lave komplette løsninger, for både private og erhvervs drivende.

Teknik Doktor bestræber sig altid på, at det skal være så let og enkelt for kunden, som muligt. Derfor er der altid muligheden for at få hjemme besøg. Det vil sige at man slipper for at transportere udstyr til reparation og man slipper for at roden men kabler osv. Nogle gange kan reparation også fortages hos kunden, men det er kun reparationer der ikke kræver specielt værktøj eller udstyr.

Fra eget værksted med professionelt udstyr er Teknik Doktor i stand til at klare de fleste fejlfindinger og computere reparationer.

Desuden er Teknik Doktor også en rådgivende virksomhed, som kan yde rådgivning i alt fra indkøb og anskaffelse af korrekt udstyr, til opsætning, vejledning eller undervisning i brug af dette. Teknik Doktors kerne ydelser er alt inden for IT og medie udstyr, båder reparation, opsætning og rådgivning. De seneste år har behovet for totalløsninger, for især mindre erhvervsdrivende være højt prioriteret.

Men dermed ikke sagt, at opgaverne skal ligge inden for denne ramme. Det kan sagtens lade sige gøre at bryde rammerne, der kan nævnes opgaver som opsætning af ting som f.eks. ringeklokker og lamper. Men også opsætning af alt fra tyverialarmer til kreditkort terminaler, hvilket man efterhånden kan sige at være et speciale.

Man kan godt sige, at har du brug for en, men god tekniks snilde, så har du fundet den hele rigtige sammenarbejdes partner. Derfor mottoet ”ingen opgave er for lille”

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive for at høre nærmere, og til at få et uforpligtende tilbud.

Max Lindegaard
Ejer af Teknik Doktor